## **Region 9 Event Schedule**

Thursday, April 25th

Warm Up - Day 1	Start	End	Duration
OPEN WARM UP	3:00 PM	7:00 PM	4 Hrs





Friday, April 26th

Warm Up - Day 2	Start	Start End Duration	
OPEN WARM UP	8:00 AM	4:00 PM	8 hrs
<b>Coaches Meeting</b>	4:30 PM	5:30 PM	1 hr

Saturday, April 27th

Warm Ups	Start	End	Duration
OPEN WARM UP	7:00 AM	8:30 AM	1.5 Hrs

Event 1	# Ath.	WU Start	WU Dur.	Event Start	Duration	Event End
14-15 Girls 1m	20	8:30 AM	45 min	9:15 AM		
16-18 Girls 3m (Board A)	23	8:30 AM	45 min	9:15 AM		
16-18 Girls 3m (Board B)	23	8:30 AM	45 min	9:15 AM		
						-
Event 2	# Ath.	WU Start	WU Dur.	<b>Event Start</b>	Duration	Event End
14-15 Boys 3m	8	11:00AM	45 min	11:45 AM		
16-18 Boys 1m	22	11:00 AM	45 min	11:45AM		

Event 3/4 Combined	# Ath.	WU Start	WU Dur.	Event Start	Duration	Event End
11&U/12-13 Girls 3m COMBINED	8	1:00 PM	45 min	1:45 PM		
11&U / 12-13 Boys 1m COMBINED	8	1:00 PM	45 min	1:45 PM		
	-	-				
Warm Ups	Start	t End	Duration			

1.75 Hrs

4:45 PM

Sunday, April 28th

OPEN WARM UP

- Carraid y y x prin = Con			
Warm Ups	Star	t End	
OPEN WARM UP	7:00 AM	8:30 AM	1.5 Hrs

3:00 PM

Event 5	# Ath.	WU Start	WU Dur.	Event Start	Duration	Event End
14-15 Girls 3m	14	8:30 AM	45 min	9:15 AM		
16-18 Girls 1m (Board A)	26	8:30 AM	45 min	9:15 AM		
16-18 Girls 1m (Board B)	25	8:30 AM	45 min	9:15 AM		
		-	-	-		-
Event 6	# Ath.	WU Start	WU Dur.	Event Start	Duration	Event End
14-15 Boys 1m	10	11:00AM	45 min	11:45 AM		
16-18 Boys 3m	20	11:00AM	45 min	11:45 AM		

Event 7/8 Combined	# Ath.	WU Start	WU Dur.	Event Start	Duration	Event End
11&U /12-13 Girls 1m COMBINED	9	1:00 PM	45 min	1:45 PM		
11&U /12-13 Boys 3m COMBINED	7	1:00 PM	45 min	1:45 PM		

<sup>\*</sup>Revised on 4/16/24